Don’t touch me!

Don't touch me!

Tijdens de boekenpresentatie van FOEI! en Zorgpooiers is ook de aftrap gegeven van de “Don’t touch me!” campagne. Deze campagne is gericht op het tegengaan van seksuele intimidatie op de werkvloer. Gaat het tegengaan van seksuele intimidatie jou ook aan het hart en wil je met mij een statement maken? Bestel dan hieronder jouw Don’t touch me polsbandje. Geïnteresseerd in de Don’t touch me poster of in een samenwerking? Neem dan contact via info@alieta.nl of het contactformulier.

Don’t touch me! Polsbandje

Bestel nu jouw Don’t touch me! polsbandje en zet je zichtbaar in voor een werkomgeving waar seksuele intimidatie niet voorkomt!

Don’t touch me! Poster

Wil je de poster bestellen om hem bijvoorbeeld op je werk op te hangen? Neem dan conact op via het contactformulier of mail naar info@alieta.nl

Foto's Don't touch me! Evenement
8 december 2018